hogyan lehet tudni, hogy titkos beszélgetéseket használ-e?


Válasz 1:

A Facebook titkos üzenetküldő funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljesen privát és zárt csevegés közben beszéljenek egymással.

A Titkos beszélgetések lehetővé teszik két barátnak, hogy titkosított térben beszéljen egymással, amelyet senki más, köztük a Facebook sem képes megtekinteni. A szolgáltatás eszközgombokkal látja el a felhasználókat, amelyek biztosítják, hogy senki sem csúfolhat el csúcspontjában, amit mondanak egymásnak.

FB titkos beszélgetés 4.png

Az elküldött és fogadott üzenetek csak abban a készüléken olvashatók, amelyet a beszélgetés létrehozásához vagy megnyitásához használnak. Ez azt jelenti, hogy nem tekintheti meg a korábbi beszélgetést a laptopján, ha például eredetileg létrehozta vagy megnyitotta okostelefonján.

A titkos beszélgetések emellett ideiglenes jellegűvé teszik a beszélgetéseket, mivel lehetővé teszik, hogy ellenőrizze, mennyi ideig láthatja üzeneteit az a személy, akinek elküldi őket.

Ha például az üzenetet 30 másodpercre elérhetővé teszi, akkor a jobb oldalon megjelenik egy időzítő, majd egy visszaszámlálás jeleníti meg, amely megmutatja, hogy hány másodpercig elérhető az üzenet, mielőtt az eltűnik. Az Ön üzenetének megjelenítésére lehetőségek állnak rendelkezésre, öt másodperctől kezdve legfeljebb 24 óráig. Lehetséges ez a szolgáltatás kikapcsolása.

Érdemes megjegyezni, hogy ha elküld valakinek üzenetet a Titkos beszélgetések útján, akkor tudják, hogy ez egy titkos csevegés, mert az üzenet buborék, amely általában kék, fekete lesz. Képük mellett az „Titkosítva egyik eszközről a másikra” felirat jelenik meg, így mindkét fél tudhatja meg, hogy titkos csevegést folytatnak.

Képes lehet normál Facebook messenger beszélgetést folytatni, valamint titkos beszélgetést folytatni ugyanazzal a személlyel. A személy profilképe mellett egy lakat ikon jelenik meg, amely jelzi, hogy a beszélgetés titkos-e. Még mindig - mint egy szokásos Facebook üzenetbeszélgetés - képes blokkolni és jelenteni a felhasználókat.

Az összes titkos beszélgetés törölhető a Facebook alkalmazásból. Ez ugyanakkor nem törli ugyanazt a beszélgetést vagy üzenetet a másik személy eszközéről.

Noha a Titkos Beszélgetéseket egy teljesen privát üzenetküldő térként tervezték, a Facebook kijelenti, hogy a felhasználók továbbra is képesek képernyőképeket készíteni ezekről az üzenetekről, amelyeket később meg lehet osztani.

A titkos beszélgetések jelenleg elérhetőek az i0S és az Android felhasználók számára.

A Parent Zone nézete

A Titkos beszélgetések visszhangjai olyan alkalmazásokkal is rendelkeznek, mint például a Snapchat, amelyek már egy ideje léteznek, ám a szülőknek biztonsági szempontból vannak következményei annak megfontolására, hogy gyermeke rendelkezik-e Facebook-fiókkal.

Jogilag 13 éves kortól regisztrálhatnak a szolgáltatásra. Ez azt jelenti, hogy a gyermekek teljesen privát beszélgetéseket folytathatnak bárkivel, akivel a Facebookon vannak. A fő különbség a korábbi „közvetlen üzenetküldés” funkció között az, hogy ezekre a beszélgetésekre csak a beszélgetés létrehozására szolgáló eszközön lehet hozzáférni.

A fiatalabb gyermekek egyes szülei csak annyit engednek számukra, hogy Facebook-fiókjukat nyissanak meg, mert tudják a jelszavukat, így nyomon követhetik, mit csinálnak az alkalmazásban. Ha ez te vagy, akkor tudatában kell lennie annak, hogy ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy a gyermekek privát beszélgetéseket folytathatnak a telefonjukon, és soha nem fogják látni, ha egy másik eszközön jelentkeznek be a fiókba.

Egy másik dolog, amit meg kell jegyeznünk, hogy ha valaki elküld nekik valamit, ami felborítja őket, az üzenetek eltűnnek. A Facebook azt állítja, hogy visszafejti a legutóbbi üzeneteket, hogy ellenőrizze a tartalmat, ha kapcsolatba lép a Súgócsapattal, hogy jelentést tegyen. De ha például valaki számítógépes zaklatásban részesíti a gyermekét, úgy tűnik, hogy emlékezniük kell arra, hogy képernyőre ragadják az üzenetet, ha bizonyítékot akarnak mondani, amit mondtak, kivéve, ha úgy gondolják, hogy azonnal értesítik.

Mint valaha, az egyik legjobb dolog, amelyet megtehet annak érdekében, hogy gyermeke biztonságos legyen bármilyen közösségi média alkalmazás használatával, vagy ha általában online lép fel, az 1) beszéljen velük az általuk használt platformok lehetséges biztonsági következményeiről, 2) tanítsa meg őket, hogyan lehet blokkolni azokat a felhasználókat, akikkel nem akarnak beszélni, és 3) ösztönözze őket, hogy jöjjenek hozzád vagy olyan felnőtthez, akikben megbíznak, ha bárki, akivel online beszélgetnek, bármit megtesz, hogy idegesnek vagy kellemetlennek érzi magát.


Válasz 2:

Abból, amit megértek a folyamatról: nem te. A titkos beszélgetések önpusztíthatók, és semmilyen bizonyítékot nem hagynak a beszélgetésről. Tehát akkor is, ha megragadja annak a személynek a telefonját, akit megkísérel, hogy elolvassa az üzenetét, előfordulhat, hogy nem lát semmit, amit nem akar. Elméletileg ez arra szolgál, hogy az emberek érzékeny információkat (azaz pénzügyi és egészségügyi információkat) küldjenek a Messenger segítségével, és töröljék azokat, így később valaki más nem tudja azokat újraoldani.

Gyakorlatilag mindannyian tudjuk, hogy ezt a házastársak csalására és a büntetőeljárások elkerülésére fogják használni, ha nem engedik a bűnüldöző szerveknek jogellenességekkel kapcsolatos üzeneteket látni.

Tényleg fel kell kérdeznie magadtól: Ha titokzatos üzenetekkel kell aggódnom ennek a személynek, miért lógom magam előtt?


Válasz 3:

Nem tudja megmondani, hacsak nem fér hozzá a Facebook-fiókjához. Eddig jó.

Ha hozzáfér valaki Facebook-fiókhoz, akkor könnyen megnézheti a titkos beszélgetést.

A jobb megértés érdekében csatoltam ezt a két képet.

  • Ezen a képen egy titkos beszélgetést készítettem az ios-eszközömben, és hüvelykujját küldtem neki.
    • A második képen ugyanaz a titkos beszélgetés az androidos eszközömtől, ugyanazzal a fiókkal.
      • És ez azt mondja: Titkosítva, minden végig az összes aktív mobil eszközön.
      • Ezért könnyen láthatja, hogy valaki titkosítja a beszélgetést, ha hozzáféréssel rendelkezik a Facebook-fiókhoz.

Válasz 4:

Nehéz lenne, ha nem is lehetetlen tudni.Hacsak nem közvetlenül a mellette lévő sms, akkor még akkor is bonyolult lenne.Miért félnél tőle? Ha ismer valakivel a sms-t, akkor kell lennie a bizalom szintjének, és ha nem , leállítanék a beszélgetést velük. Ha gyanús típusú személy vagy, aki számol, ha nem reagál gyorsan, akkor valakivel beszélnie kell? Ha igen, akkor azt mondanám, hogy a probléma inkább a tiéd, mint az övék. Javaslom, kérdezze meg tőlük, de nem hiszem, hogy elhiszen nekik. Amit javasolok neked, csak azokkal kell kapcsolatba lépnie, akiket nem gyanúsít, mert ez könnyebben megkönnyíti a beszélgetést, mint ha aggódik másokkal, akikkel még csevegnek. with.Trust kedvesem, amíg valaki nem indokolja, hogy ne tegyék meg.Lyndsey megmenteni fogja Önt a korai szürke hajaktól.Sok szerencsét.


Válasz 5:

Ha könnyen megállapíthatjuk, hogy valaki titkos üzenet-beszélgetést használ-e, az üzenet egy meghatározott idő után törlődik. senki nem látja ezt az üzenetet sem a feladó, sem a címzett. HOGYAN KERESNI A TITKOS ÜZENETKONVERZÁCIÓT

Nyisd ki a feladót

Válasszon ki egy személyt, akit titokban szeretne csevegni

Kattintson az (i) {Beállítás) ikonra és

Állítsa be az üzenet megjelenítési idejét

Az üzenet a későbbiekben nem lesz megfelelő


Válasz 6:

Ha üzenetet küldesz valakinek a Titkos Beszélgetések útján, akkor tudják, hogy ez egy titkos csevegés, mert az általában kék színű üzenetbuborék fekete színű lesz, és a képük mellett az „Titkosítva egyik eszközről a másikra” felirat jelenik meg, hogy mindkettő legyen. a felek tudják, hogy titkos beszélgetésben vesznek részt.


Válasz 7:

A messenger-et nem használom adatvédelmi okokból. Senki sem használhatja, hacsak nem olvassa el a benne található finomnyomást

Az emberek szerint a Facebook meghallgatja őket. Így harcolnak vissza.

Válasz 8:

Nem hiszem, hogy csak akkor tudsz, ha önmagaddal vagytok, akkor a beszélgetés színe feketévé válik.

LO


Válasz 9:

Nagyon biztos, hogy nem tud, hacsak nem csapkod be a számlájukba.

Ezért hívják "PRIVATE Messenger" -nek.


Válasz 10:

Valószínűleg igen